Lasagne
Lasagne voor 4 tot 6 personen. Ingrediƫnten :
- 1 prei halve rode paprika
- halve gele paprika 1 ui
- halve courgette
- champignons
- 400 g gehakt
- 300ml melk
- 200 g geraspte kaas
- paprikapoeder
- kerriepoeder
- peper
- zout
- ketjap
- 1 pakje lasagnebladen van honig
- 1 pakje lasagne traditionale van honig met bechamelsaus
Bereiding :
Rul het gehakt in de koekenpan en kruid dit met peper, zout, paprikapoeder en kerriepoeder. Bak de ui aan en voeg de tomatensaus uit het pakje toe aan de gehakt. Doe hier de gesneden groenten in en laat dit 5 minuten zachtjes koken. Zet de oven aan op 200C. doe de 300ml melk in een kom en strooi de bechamelpoeder in de melk. roer dit goed door en laat dit onder af en toe roeren 5 minuten staan. Vet een grote lasagnaschaal in met olie en doe de eerste laag met saus met groenten in de schaal. Dek dit af met een laagje lasagnabladen en doe dit nogmaals. Eindig met een laagje lasagnabladen. Schenk hierop de bechamelsaus en strooi er uiteindelijk de geraspte kaas overheen. Bak deze lasagna in 30 minuten klaar.