Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Zeilschip Bounty heeft de Provincie Award Gewonnen!

Zeilschip Bounty Sailing 20 jaar.jpg Met grote trots kondigen we aan dat Zeilschip Bounty de eerste plaats heeft gewonnen in de M-categorie (capaciteit tot 100 personen) voor de Provincie Flevoland als Provinciale Awards van MeetingReview! Met grote trots kondigen we aan dat Zeilschip Bounty de eerste plaats heeft gewonnen in de M-categorie (capaciteit tot 100 personen) voor de Provincie Flevoland als Provinciale Awards van MeetingReview!

Twee decennia lang is Zeilschip Bounty meer geweest dan alleen een locatie—het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, waar vergaderingen en evenementen plaatsvinden tegen de adembenemende achtergrond van het open water.

Van zakelijke bijeenkomsten en onvergetelijke privé-evenementen tot intieme bruiloften ons schip heeft talloze vieringen verwelkomd en vele avonturen gevaren. De Provinciale Award ontvangen in dit bijzondere jubileumjaar maakt deze prestatie nog betekenisvoller. Het symboliseert het vertrouwen en de loyaliteit van onze gasten, die de tijd hebben genomen om hun lovende beoordelingen op MeetingReview te delen. Zonder uw feedback zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Hartelijk Dank Aan Onze Gasten! Als trots team van Zeilschip Bounty willen we onze blijheid en dank uitspreken aan ieder van jullie die met ons heeft gevaren, met ons heeft gevierd en prachtige beoordelingen heeft achtergelaten. Jullie steun is al 20 jaar de wind in onze zeilen, en deze award is evenzeer van jullie als van ons. Deze erkenning is niet alleen een viering van de unieke en onvergetelijke ervaringen die we hebben mogen aanbieden, maar ook een bewijs van de geweldige gasten die ons onderweg hebben ondersteund. Wat Deze Award Voor Ons Betekent Deze Provinciale Award versterkt onze passie en toewijding om uitzonderlijke ervaringen te blijven bieden. Het gaat niet alleen om het vieren van de afgelopen 20 jaar, maar ook om het vooruitkijken naar de toekomst met nog meer enthousiasme en toewijding. We zijn enthousiast en krijgen energie om meer onvergetelijke momenten aan boord te blijven leveren.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie





Premium bedrijven

Endless webdesign De meiden SailBest Everun Nederland Robert Vijn Traktoren ADS Inspectie Comfortboats Flevocoaching Mobieletribune Nijk Agrarische Dienstverlening Pieter Bosch fotografie Maria Schlepers Farm Date Tarieven specialist Chalet 15 Dop en Erwt Cadema Dakwerken Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken